Economie
31 martie 2021

Fonduri europene pentru iluminatul stradal în Cernăuți

Fonduri europene pentru iluminatul stradal în Cernăuți
31 martie 2021

Fonduri europene pentru iluminatul stradal în Cernăuți

Tehnologia Led - cea mai potrivita și convenabilă variantă pentru iluminatul stradal în orașul Cernăuți. Aceste lampi pot economisi până la 40%-80% din factura de energie.

În orașul Cernăuți a fost finalizat implementarea proiectului de modernizare a iluminatului stradal. Pe mai mult de o sută de străzi iluminatul clasic a fost înlocuit de una dintre cele mai eficiente tehnologii, iluminatul cu LED cu consum redus de energie, în aceste scopuri urmând să fie cheltuite un milion și jumătate de euro, a declarat pentru audiovizualul public regional UA:Bucovina, coordonatorul inițiativei din Cernăuți, Mykola Pasicnik.

Aproximativ 330 de mii de euro vor fi alocați de consiliul orașului, restul fondurilor - de Uniunea Europeană. Banii au fost alocați în cadrul inițiativei ”Acordul primarilor” și are ca scop reducerea consumului de energie electrică și a costurilor din bugetul comunității.

La respectivul proiect este implicat Cernăuțiul și alte patru orașe din Ucraina.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 425


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți