Economie
Redactor: Svetlana Pantea
08 decembrie 2020

Germania va aloca Ucranei 1 milion de euro pentru sprijinirea refomelor

Germania va aloca Ucranei 1 milion de euro pentru sprijinirea refomelor
08 decembrie 2020

Germania va aloca Ucranei 1 milion de euro pentru sprijinirea refomelor

La 7 decembrie, reprezentantul permanent al Germaniei în Consiliul Europei, ambasaroul Rolf Mafael şi adjunctul secretarului de srar al Consiului Europei, Gabriella Battani-Dragoni, au semnat un acord privind alocarea de fonduri Ucrainei în cadrul Planului de acţiunie al Consiliului Europei.  În special, Germania va aloca 1 milion euro, comunică Ambasada statului german din Kiev.

În calitate de preşedinte al Comitetului de Miniştri al Consiliului Europei, Germania susţine eforturile Ucrainei pe calea reformelor. Pentru a ne demonstra sprijinul, ca şi anul trecut, vom contribui financiar la Planul de acţiune al Consiliului Europei pentru Ucraina”, - a declarat ambasadorul Germaniei în Ucraina, Anka Feldguzen.

Ambasada menţionează să Planul de acţiune al Consiliului Europei pentru Ucrainei pentru anii 2018-2022 este o iniţiativă comună a Consiliului Europei şi organelor puterii ucrainene, menită să sprijine Ucraina în eforturile sale de a modifica legislaţia, instituţiile şi practicile în conformitate cu standardele europene în domeniul drepturilor omului, statului de drept şi democraţiei şi de a sprijini ţara în îndeplinirea obligaţiilor sale ca statele-membre ale Consiliului Europei.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 443


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți