Economie
01 aprilie 2021

Giganţii PGNiG din Polonia şi Naftogaz din Ucraina vor să coopereze

Giganţii PGNiG din Polonia şi Naftogaz din Ucraina vor să coopereze
01 aprilie 2021

Giganţii PGNiG din Polonia şi Naftogaz din Ucraina vor să coopereze

Compania poloneză de petrol şi gaze PGNiG şi Naftogaz Group din Ucraina au semnat o scri­soare de intenţie privind cooperarea în domeniul exploatării şi producţiei de hi­dro­car­buri în Ucraina, notează Polandin.

Coo­perarea dintre cele două companii ar putea în­tări securitatea energetică în Europa centrală, au subliniat oficialii PGNiG.

„PGNiG a făcut pași mari în descoperirea și producerea eficientă a gazului în кregiunea Poloniei care se învecinează cu partea ucraineană a Carpaților. Sunt convins că împreună vom reuși să obținem o cooperare reciproc avantajoasă care va duce la realizarea obiectivului strategic al Naftogaz-ului - creșterea producției de gaz pentru a atinge independența energetică a Ucrainei în decurs de 10 ani”, a declarat directorul executiv al Grupului Naftogaz, Otto Vanderlander.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 408


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți