Economie
Redactor: Mirela Amarie
16 iulie 2021

Guvernatorul regiunii Cernăuți anunță începerea lucrărilor la punctul de control al frontierei din zona Crasna – Vicovul de Sus

Guvernatorul regiunii Cernăuți anunță începerea lucrărilor la punctul de control al frontierei din zona Crasna – Vicovul de Sus
16 iulie 2021

Guvernatorul regiunii Cernăuți anunță începerea lucrărilor la punctul de control al frontierei din zona Crasna – Vicovul de Sus

Șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Serhii Osaciuk, a anunțat despre începerea lucrărilor de reparații pe teritoriul de lângă viitorul punct de control al frontierei „Krasnoilsk – Vicovul de Sus” din zona localității Crasna.

El a vorbit despre acest lucru într-un videoclip postat pe pagina sa oficială de Facebook.

„Avem vești bune! Datorită Biroului Președintelui și Serviciului Vamal de Stat, se va stabili câștigătorul licitației, care va echipa teritoriul punctului de control „Krasnoilsk”. Va exista încă o poartă către UE la granița de stat cu Ucraina și România. Îl sfătuiesc pe antreprenor să profite la maximum de aceste zile de vară și să facă cea mai mare parte a lucrării. La muncă!”,  a spus Osaciuk.

Oficialul a promis, de asemenea, că va construi un drum către punctul de control din localitatea Crasna.

„Nu numai punctul de control, ci și drumul către acesta va fi făcut, reasfaltat. Pentru ca fiecare călător care va intra din România în Ucraina să nu se rușineze, ci dimpotrivă, să ne invidieze, ce drumuri mișto avem și ce prietenoși grăniceri sunt”, a adăugat Serhii Osaciuk.

Cât costă și cine o va face?

Potrivit informațiilor de pe site-ul web ProZorro, câștigătorul licitației pentru reconstrucția punctului de control a fost compania Agro Construction din Kiev. Ea s-a oferit să repare punctul de control pentru aproape 105 milioane de grivne. Aceasta este cea mai mare valoare dintre cele oferite de alți ofertanți, ale căror oferte, conform protocolului, au fost respinse.

În special, firma „Tehno-Bud Service” s-a oferit să efectueze aceste lucrări pentru 97,7 milioane UAH, iar firma „Alternative-B” - pentru 102,5 milioane UAH.

Mirela AMARIE, pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1057


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți