Economie
Redactor: Mirela Amarie
29 octombrie 2021

Guvernul a înăsprit cerințele pentru calitatea motorinei

Guvernul a înăsprit cerințele pentru calitatea motorinei
29 octombrie 2021

Guvernul a înăsprit cerințele pentru calitatea motorinei

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei adoptat o rezoluție prin care se modifică Reglementările tehnice privind cerințele pentru benzină, motorină, combustibili marini și pentru cazane.

„Documentul prevede stabilirea unor standarde clare pentru calitatea motorinei. Acest lucru va permite întreprinderilor să evalueze conformitatea unui astfel de combustibil diesel cu cerințele Reglementărilor tehnice și să emită un pașaport de calitate atunci când acesta este introdus pe piață și pus în circulație”, se arată în comunicatul emis de Ministerului Energiei.

De acum încolo, Regulamentul Tehnic stabilește indicatorul „temperatura limită de filtrare” pentru motorina de iarnă și Arctic.

Pentru motorina de iarnă, această temperatură nu va fi mai mare de minus 20 ° C, pentru Arctic - nu mai mare de minus 30 ° C. În plus, pentru motorina de vară, temperatura limită de filtrare nu va depăși minus 5 ° C.

Ministerul Energiei spune că noile cerințe vor contribui la asigurarea pieței cu motorină de calitate și la prevenirea vânzării de combustibili lichizi de calitate scăzută.

Vă reamintim că, lanțurile de distribuție a benzinăriilor continuă să crească prețurile la benzină și motorină.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 220


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți