Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 mai 2022

Guvernul Ucrainei promite că problema deficitului de combustibil va fi rezolvată

Guvernul Ucrainei promite că problema deficitului de combustibil va fi rezolvată
09 mai 2022

Guvernul Ucrainei promite că problema deficitului de combustibil va fi rezolvată

Premierul ucrainean Denis Shmygal prezice că situația privind deficitul carburanților din Ucraina se va îmbunătăți în viitorul apropiat. El a spus acest lucru într-un interviu acordat RBC-Ucraina.

În special, Shmygal a spus că guvernul importă benzină și motorină.

„Avem o strategie. Dar acum avem doar granița de vest, iar logistica este foarte complicată. De fapt, nu există  rafinăria de la  Kremenchug, care prelua asupra sa  logistica din  centrul și estul Ucrainei”, a spus șeful guvernului.

Brațul de logistică, potrivit lui Shmygal, s-a format acum la granița de vest. Produsele petroliere vin acolo din porturile europene, asigurând de fapt întregul teritoriu al Ucrainei.

„Logistica s-a schimbat mult, a devenit mai complicată și mai scumpă. Acest lucru, desigur, poate duce la prețuri mai mari pentru consumatori”, a avertizat Shmygal.

Potrivit acestuia, negocierile sunt în curs de desfășurare.

„Formula de determinare a marjei comerciale maxime pentru comercianți rămâne, urmărim foarte atent cât costă livrarea. Poate fi o diferență în prețul câtorva grivne, dar deficitul va fi acoperit ”, a spus Shmygal.

Distrugerea rafinăriei de la Kremenchug, precum și a tuturor bazelor în care a existat o aprovizionare adecvată cu combustibil, a dus la întreruperea lanțului logistic.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 278


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți