Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 aprilie 2022

În cea mai mare comună românească din Ucraina va fi deschis un parc industrial

În cea mai mare comună românească din Ucraina va fi deschis un parc industrial
16 aprilie 2022

În cea mai mare comună românească din Ucraina va fi deschis un parc industrial

Un parc industrial se prevede să fie deschis  în  cea mai mare comună românească din Ucraina, Solotvino(Slatina), până la sfârșitul primăverii. Este de așteptat ca aceasta să fie una dintre primele astfel de locații care vor fi incluse în registrul economic în timpul legii marțiale.

„Procedura de înregistrare este destul de dificilă și necesită mult timp pentru a pregăti pachetul de documente. Sperăm ca acest proces să devină mai dinamic pentru a crea condițiile necesare  creșterii  economice. Necesuiutămsprijin la toate nivelurile”, a declarat Iulia Plisca, șefa Direcției  de Dezvoltare Regională din cadrul  Departamentului de Dezvoltare Economică și Regională a Administrației  Militare  Transcarpatice.

Potrivit acesteia, acum sunt așteptate doar ordonanțele Cabinetului de Miniștri și includerea parcului industrial din în registru.

Acest lucru a fost discutat la o întâlnire de lucru cu Ministerul Economiei, Ministerul Dezvoltării Regionale, parlamentari și consilieri ai Comisiei pentru Dezvoltare Economică a Radei Supreme.

Elvira CHILARU, pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 429


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți