Economie
Redactor: Mirela Amarie
03 septembrie 2021

În Cernăuți traseul mai multor troleibuze a fost schimbat

În Cernăuți traseul mai multor troleibuze a fost schimbat
03 septembrie 2021

În Cernăuți traseul mai multor troleibuze a fost schimbat

În perioada 3 - 13 septembrie, intersecția străzilor B. Hmelnițchi și a Universității va fi blocată complet pentru circulația vehiculelor.

„De azi, 3 septembrie, traseul troleibuzelor din Cernăuți se va schimba”, a anunțat Departamentul Troleibuzelor din Cernăuți. Se menționează că, în legătură cu lucrările de reparații, traficul va fi oprit până pe 13 septembrie.

Troleibuzele №2 vor circula spre centrul orașului Cernăuți, iar troleibuzele №4 vor merge spre Muzeul de Arhitectură și Viață Populară.

„Troleibuzele №2 încep să se deplaseze de la ultima stație „Graviton”, apoi urmează ruta către cinematograful „Cernăuți”. De acolo se întorc pe strada Stepana Bandera, de unde vor ajunge în Piața Soborului și se vor întoarce pe strada Eroii Maidanului, după care vor merge la intersecția bulevardului Independenței și strada Holovna. Troleibuzele vor circula de-a lungul străzii Holovna până la stația Gogol (care va fi ultima). După, în Piața Centrală se vor întoarce pe stradă Ruska și mai departe de-a lungul traseului obișnuit.

Troleibuzele №4 vor circula pe ruta „Graviton - Muzeul de Arhitectură și Viață Populară”. Troleibuzele nu vor merge mai departe și se vor întoarce chiar aici”,  se spune în comunicat.

În plus, Consiliului orășenesc a menționat că troleibuzul №1 va merge doar pe strada S. Bandera, iar №8 – până în Piața Soborului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 230


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți