Economie
Redactor: Sergiu Barbuța
27 aprilie 2021

În ciuda lockdown-ului, locuitorii regiunii Cernăuți au achiziționat mașini noi în valoare de 5 milioane de dolari

În ciuda lockdown-ului, locuitorii regiunii Cernăuți au achiziționat mașini noi în valoare de 5 milioane de dolari
27 aprilie 2021

În ciuda lockdown-ului, locuitorii regiunii Cernăuți au achiziționat mașini noi în valoare de 5 milioane de dolari

De la începutul anului curent, 150 de mașini noi au fost achiziționate în regiunea Cernăuți. Suma totală a achizițiilor a fost de 5 milioane de dolari.

Toyota a fost lider printre branduri în ianuarie-martie. Aproape 50 de astfel de mașini noi au fost înregistrate în regiune. Pe lângă acestea, printre preferințele locuitorilor din ținut s-au evidențiat astfel de mărci ca Renault, Kia, Volkswagen și Ford, conform ratingului site-ului de vânzări auto RST.ua.

Crossover ToyotaRAV4 a primit cel mai mare număr de vânzări printre modele și a acoperit 11% din piață. De asemenea, în regiune s-au înregistrat adesea KiaSportage și ToyotaLandCruiserPrado.

Peste 85% dintre mașinile înmatriculate sunt crossover-uri. Ponderea mașinilor echipate cu motoare diesel a reprezentat 40% din piață, iar capacitatea medie a motorului a fost de 2,1 litri. Mașinile cu un preț cuprins între 17 și 35 de mii de dolari au primit o cotă de piață de 58%. Prețul mediu al fiecărei mașini înmatriculate în primul trimestru a depășit 33 de mii de dolari.

De menționat că în decursul anului 2020, în regiunea Cernăuți au fost vândute 700 de autoturisme noi în valoare de peste 20 de milioane de dolari. Atunci cel mai bine vândut a fost crossover-ul Renault Duster.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 297


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți