Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 mai 2021

În curând întreaga Slovacie ar putea fi traversată cu bicicleta

În curând întreaga Slovacie ar putea fi traversată cu bicicleta
07 mai 2021

În curând întreaga Slovacie ar putea fi traversată cu bicicleta

În regiunea Presov se creează un traseu de biciclete de pelerinaj. Regiunea autonomă Presov a alocat anul acesta 820 de mii de euro pentru proiecte de dezvoltare a ciclismului  și turismului cu bicicleta.

În special, aceste fonduri vor fi utilizate pentru achiziționarea de terenuri și dezvoltarea de noi proiecte pentru traseele de biciclete.

În curând, bicicliștii vor putea ajunge liber din orașul Presov la Sabinov. Există planuri de a crea un traseu de pelerinaj cu bicicleta, iar High Tatras și Parcul Național Paradisul Slovac vor fi, de asemenea, conectate prin piste de biciclete.

Proiectul face parte din pista de ciclism EUROVELO11, care va putea traversa întreaga Slovacia - de la granița cu Ungaria până la granița cu Polonia.

În viitor, va fi posibil să ajungeți cu bicicleta din sudul Greciei, prin Macedonia de Nord, România, Ungaria, Slovacia, Polonia în țările baltice și apoi să vă mutați în Finlanda până în cel mai nordic punct din Laponia.

EUROVEL este o rețea europeană de trasee de biciclete, un proiect al Federației Europene de Ciclism, care își propune să construiască 15 trasee lungi de biciclete care traversează Europa. Lungimea totală a acestor drumuri este de peste 90.000 km, dintre care 20.000 km ssunt deja construite.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 333


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți