Economie
Redactor: Mariana Struț
13 mai 2019

În regiunea Cernăuți a fost confiscat un lot mare de spirt

În regiunea Cernăuți a fost confiscat un lot mare de spirt

În orașul Novodnistrovsk, regiunea Cernăuți polițiștii au reținut un grup de contrabandiști, care transportau ilegal 26 tone de spirt contrafăcut, costul căruia se estimează la un milion grivne.

Spirtul contrabandă a fost adus pe teritoriul regiunii Cernăuți din Republica Moldova. Polițiștii presupun că au dat de un trafic care acționa permanent. Conform oamenilor legii spirtul urma să fie repartizat pe la punctele de îmbuteliere a băuturilor alcoolice contrafăcute. Marfa era vândută în regiunea Cernăuți și regiunile vecine.

Din cele 26 de tone de spirt care a fost confiscat urma să fie îmbuteliate circa 130 mii de sticle de băuturi alcoolice contrafăcute.

În prezent pe marginea acestui caz este deschisă o anchetă penală, investigațiile sunt în desfășurare. În linii generale oamenii legii în curs a 3 săptămâni au confiscat aproximativ 86 tone de spirt etilic care a fost adus în regiunea Cernăuți de traficanți din Republica Moldova.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 314

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți