Economie
16 februarie 2021

În regiunea Cernăuți locuiesc, oficial, 47 de milionari

În regiunea Cernăuți locuiesc, oficial, 47 de milionari
16 februarie 2021

În regiunea Cernăuți locuiesc, oficial, 47 de milionari

Direcția Principală a Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei în regiunea Cernăuți informează că a recepționat, pentru anul 2020, peste 12 mii de declarații cu privire la impozitul pe venit depuse de cetățeni.

Șeful instituției, Vitalii Șpak, a declarat în timpul unei conferințe de presă că anul trecut 47 de bucovineni au declarat venituri anuale ce depășesc un milion de grivne.

„Campania de declarare a veniturilor 2020 a început la 1 ianuarie și a fost prelungită până la 1 iulie. Au fost depuse aproximativ 12.107 de declarații fiscale. Au fost declarate venituri și impozite în valoare de 12 milioane 800 mii grivne, fiind plătite impozite militare în valoare de 2 milioane grivne. Potrivit rezultatelor declarației în 2020 numărul milionarilor în regiune a fost de 47. Este vorba despre 30 bărbați și 17 femei”, a raporta Vitalii Șpak.

În special, peste 30 de milionari doi au obținut venituri din vânzarea de proprietăți imobiliare, șase milionari au declarat venituri obținute din donaţii şi moşteniri, cinci milionari - veniturile din arendarea proprietății, trei milionari - veniturile din dividende. În același timp, 2 milionari și-au declarat venituri ca rezultat al activității investiționale și un milionar - a declarat venituri obținute în afara țării.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 449


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți