Economie
Redactor: Mariana Struț
04 octombrie 2021

În regiunea Cernăuți reparația șoselei M-19 este în plină desfășurare

În regiunea Cernăuți reparația șoselei M-19 este în plină desfășurare
04 octombrie 2021

În regiunea Cernăuți reparația șoselei M-19 este în plină desfășurare

Continuă restaurarea autostrăzii M-19 "Domanove - Kovel - Cernăuți - Tereblecea".  Aceasta face parte din programul președintelui Ucrainei "Construcții mari". Se preconizează reparația curentă a 30 de kilometri de drum.

În regiunea Cernăuți, lângă satul Klivodin, districtul Cernăuți, firma de reparație a drumurilor a finalizat lucrările de consolidare a bazei drumului prin reciclare la rece și s-a mutat la instalarea stratului inferior de beton asfaltic. 

Iar nu departe de satul Iablunivka, lucrătorii rutieri au început să regenereze baza drumului, potrivit agenției de știri ACC cu referire la Serviciul rutier regional. 

În așa fel, lucrătorii au îndepărtat deja 20 de kilometri de asfalt uzat, au întărit baza drumului cu amestec de pietriș-nisip, au întărit cu liant circa 16,8 km.  De asemenea, s-a efectuat regenerarea a 16 km de suprafață a drumului prin reciclare la rece și turnat 14 km din stratul inferior de beton asfaltic cu granulație grosieră.  Șanțurile au fost aprofundate cu 7 kilometri. 

Este în curs de reparație porțiunea de autostradă de la sensul giratoriu din Mamaivți la granița cu regiunea Ternopil. Pe lângă refacerea infrastructurii rutiere, vor fi reparate structurile artificiale, amenajate stații de autobuz, vor fi instalate bariere, noi indicatoare rutiere și vor fi aplicate marcaje.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 392


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți