Economie
Redactor: Elvira Chilaru
03 noiembrie 2019

În regiunea Transcarpatia va fi refăcut renumitul „Drum al sării”

În regiunea Transcarpatia va fi refăcut renumitul „Drum al sării”

Agenția de Dezvoltare Regională din Transcarpatia  a anunțat lansarea unui proiect internațional de refacere a atracției turistice - „Drumul sării”.

Agenția de dezvoltare regională din Transcarpatia a publicat o știre pe pagina sa de Facebook. „Proiectul își propune să exploreze și să restaureze atracția turistică a drumului istoric de sare, un traseu antic care a traversat teritoriul regiunii Transcarpatice și regiunea Szabolcs-Szotmar-Bereg (Ungaria). Această rută a fost folosită pentru transportul sării de la Solotvino (Slatina)  spre Europa în Evul Mediu”, se arată în comunicat.

În special, proiectul prevede reconstrucția zonei pietonale și a parcării de pe strada  Zamkova de lângă Castelul Hust, curățarea teritoriului și promovarea castelelor din Korolevo, Kvassy și , Vinohradiv.

Partenerii proiectului sunt:  Consiliul municipal Hust  (Ucraina) și Agenția de Dezvoltare Regională a districtului Szabolcs-Szatmár-Bereg (Ungaria), transmite corespondentul BucPress în regiunea Transcarpatia, Elvira Chilaru.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 247

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți