Economie
Redactor: Elvira Chilaru
21 mai 2021

În Transcarpatia 38 de persoane au depus declarații de milioane

În Transcarpatia 38 de persoane au depus declarații de milioane
21 mai 2021

În Transcarpatia 38 de persoane au depus declarații de milioane

Suma totală a veniturilor declarate de locuitorii din Transcarpatia, în decursul anului 2020, e de peste  522,2 milioane grivne , din care bugetul va primi 12,1 milioane grivne impozit pe venitul personal și taxa  militară, scrie Departamentul Fiscal de Stat.

După cum s-a dovedit, printre cei 3471 de declaranți există 38 de milionari. Dintre aceștia, cel mai tânăr milionar are 19 ani, iar cel mai în vârstă are 72. Împreună, au declarat venituri în valoare de 193,2 milioane de grivne. Dintre acestea, peste 3,7 milioane grivne  de impozit pe venitul personal și taxe militare sunt supuse plății la buget. Cel mai mare număr de milionari este în Ujgorod (15) și Mucacevo (10).

În special, principalele surse de venit ale milionarilor sunt vânzarea de bunuri imobile și bunuri mobile (60,5 milioane grivne), veniturile sub formă de moștenire sau cadou (31,4 milioane grivne) și veniturile primite în afara Ucrainei (10,7 milioane grivne).

Până la 1 august, cetățenii trebuie să plătească propriul impozit pe venitul declarat.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 385


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți