Economie
Redactor: Elvira Chilaru
12 iulie 2021

În Transcarpatia a fost stopat transportul ilegal de material lemnos

În Transcarpatia a fost stopat transportul ilegal de material lemnos
12 iulie 2021

În Transcarpatia a fost stopat transportul ilegal de material lemnos

Două camioane care transportau ilegal bușteni de molid au fost depistate în Transcarpatia  de către grănicerii Departamentului Principal de Căutare Operativă a Detașamentului Mucacevo împreună cu angajații din sectorul de protecție a intereselor societății și a statului din cadrul Poliției Naționale  a Ucrainei din regiunea Transcarpatia.

Această operațiune a fost inițiată de Serviciul de Frontierei de stat și vizează oprirea activităților ilegale, atât la frontieră, cât și în regiunile din țară. Reprezentanții diferitelor organe de drept, de aplicare a legii și organisme fiscale din Ucraina sunt implicați în operațiune. De asemenea, va avea loc interacțiunea cu polițiștii de frontieră din țările vecine.

Așadar, pe autostrada dintre localitățile  Dilove (Trebușeni) și Kostylivka, polițiștii  au oprit două mașini „Kamaz”, pline cu lemn de molid. Transportatorii nu aveau documente de expediere.

În plus, s-a constatat că cipurile  existente pe lemn erau folosite a doua oară. Pentru a afla toate circumstanțele originii lemnului, camioanele reținute au fost duse la departamentul de poliție din Rahău. În prezent, la detectarea semnelor unei infracțiuni în temeiul art. 246 din Codul penal al Ucrainei „Tăierea ilegală sau transportul ilegal, depozitarea, vânzarea lemnului”, sunt inițiate proceduri penale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 403


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți