Economie
Redactor: Mirela Amarie
15 ianuarie 2021

În Ucraina a fost lansat un site pentru verificarea proprietăților imobiliare

În Ucraina a fost lansat un site pentru verificarea proprietăților imobiliare
15 ianuarie 2021

În Ucraina a fost lansat un site pentru verificarea proprietăților imobiliare

În Ucraina a apărut un nou serviciu care vă permite să obțineți un raport juridic despre o proprietate imobiliară, potrivit Ministerului Transformării Digitale din Ucraina.

Se remarcă faptul că utilizatorul poate obține informații despre adresa exactă a obiectului, suprafața, tipul de obiect (rezidențial/nerezidențial), și în scop funciar, informații despre proprietar, motivele pentru dobândirea dreptului de proprietate, sarcini/restricții, recomandări pentru verificarea datelor care lipsesc din raport.

Pe viitor, dezvoltatorii intenționează să adauge informații din registrul deciziilor judecătorești, registrul debitorilor, registrele comunităților teritoriale și alte date publice.

Serviciul a fost dezvoltat de firma de avocatură „Monitor.Estate” împreună cu OpenDataBot. Compania a câștigat la concursul „Open Data Challenge 2018”, organizat cu sprijinul ajutorului USAID/UK Project TAPAS „Transparență și responsabilitate în administrația publică și servicii”

Cei interesați pot afla mai multe aici.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 353


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți