Economie
Redactor: Mirela Amarie
01 noiembrie 2019

În Ucraina s-a dat startul la selecția națională a competiției internaționale de antreprenoriat Diamond Challenge

În Ucraina s-a dat startul la selecția națională a competiției  internaționale de antreprenoriat Diamond Challenge

Fundația de Caritate „Institutul de educație civică și programe publice“, cu sprijinul Ministerului  Tineretului și Sportului din Ucraina, organizează pentru a patra oară în Ucraina  selecția națională a competiției  internaționale de antreprenoriat Diamond Challenge, destinată elevilor cu spirit competitiv, care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică.

La rândul său, Administrația Regională de Stat Cernăuți, pentru a permite tinerilor să-și dezvolte efortul antreprenorial, să formeze o înțelegere cuprinzătoare a activității financiare și a valorii pentru bani, precum și să promoveze activitatea antreprenorială, informează despre participarea la competiție și anunță următoarele: pot participa elevii din clasele a 9-11-a ale școlilor medii sau elevii din colegiile de profil/colegii/școli, cu vârsta de până la 18 ani; echipele pot fi formate din 2-4 persoane.

Ca parte a competiției, echipa își poate prezenta proiectul de afaceri și poate avea șansa de a concura pentru un premiu de 11.000 USD.

Concursul este organizat în 2 etape: 1. Selecția națională în Ucraina, cu evenimentele finale la Kiev, în februarie 2020. În această etapă, proiectele sunt dezvoltate și depuse în două domenii: afaceri tradiționale și afaceri sociale. Echipele de câștigători din ambele direcții vor avea șansa de a reprezenta Ucraina la Finala Mondială din SUA; 2 Finala Mondială, care va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2020, la Universitatea din Delaware, la Summit-ul pentru antreprenoriat pentru tineri. Premii: primul loc - 11.000 USD, locul II - 7.000 dolari, locul III - 3.500 dolari. Termenul limită pentru depunerea proiectelor este data de  8 ianuarie 2020. Informații detaliate despre condițiile de participare sunt disponibile aici.

Diamond Challenge este  cea mai bine cotată competiție de antreprenoriat din lume pentru elevi, care a fost creată prin Horn Entrepreneurship, o piatră de temelie pentru activitatea antreprenorială cu sediul la Universitatea din Delaware.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 216

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți