Economie
Redactor: Sergiu Barbuța
17 decembrie 2020

În următorii patru ani toate porturile din Ucraina vor fi concesionate

În următorii patru ani toate porturile din Ucraina vor fi concesionate
17 decembrie 2020

În următorii patru ani toate porturile din Ucraina vor fi concesionate

Ministerul Infrastructurii din Ucraina intenționează să transfere toate porturile țării în concesiune sau proprietate privată în următorii 4 ani. Acest lucru a fost declarat de șeful Ministerului Vladislav Kriklii în cadrul primei Conferințe Internaționale Anuale UkraineInvest, relatează Ukrinform, potrivit BucPress.

„Obiectivul nostru pentru următorii patru ani: vrem să transmitem toate porturile în concesiune sau proprietate privată”, a spus ministrul.
Potrivit lui Kriklii, acum ministerul pregătește pentru concesiune un complex feroviar-feribot, primul terminal și terminalele de containere ale portului Cernomorsk și un complex de pasageri în portul Odesa.

Ministerul intenționează să concesioneze porturile comerciale din Berdiansk și Izmail. Porturile din Belgorod-Dnestrovski, Ust-Dunaiski și Skadovsk sunt, de asemenea, pregătite pentru privatizare.

Kriklii a menționat că o concesiune sau o privatizare are în vedere nu numai dezvoltarea unui anumit port, ci și a infrastructurii aferente.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 448


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți