Economie
Redactor: Mirela Amarie
17 decembrie 2021

Încă două nave cu cărbune au ajuns în Ucraina

Încă două nave cu cărbune au ajuns în Ucraina
17 decembrie 2021

Încă două nave cu cărbune au ajuns în Ucraina

Încă două nave de cărbune achiziționate de DTEK (un holding strategic care dezvoltă fluxuri de afaceri în sectorul energetic) au sosit în Ucraina din Statele Unite și Columbia.

Potrivit companiei, nava din Columbia cu 55 de mii de tone de cărbune a ajuns deja în portul din Sud, iar cea din Statele Unite cu 76 de mii de tone de cărbune va acosta în această noapte.

„DTEK continuă să furnizeze în mod activ cărbune sistemului energetic al Ucrainei. Volumul total de cărbune este de 131 de mii de tone”, a declarat Ildar Saleev, directorul general al DTEK Energo.

În total, compania a fost de acord să importe opt vase de cărbune din Statele Unite și Columbia, cu un volum total de aproape 545 de mii de tone.

În noiembrie, DTEK a importat 100.000 de tone de cărbune, iar în trei luni – 455 000 de tone. În total, au fost contractate peste 1 milion de tone de combustibil importat.

Pe lângă acestea, alte aproape 1,5 milioane de tone de cărbune de calitate G au fost extrase din minele DTEK Energo, în noiembrie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 250


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți