Economie
Redactor: Mirela Amarie
17 septembrie 2021

Instruire online și permise primite prin curier – noi posibilități pentru viitorii șoferi din Ucraina

Instruire online și permise primite prin curier – noi posibilități pentru viitorii șoferi din Ucraina
17 septembrie 2021

Instruire online și permise primite prin curier – noi posibilități pentru viitorii șoferi din Ucraina

În Ucraina, viitorii șoferi se vor putea pregăti pentru testele de conducere online, iar permisul de conducere va putea fi  primit prin curier. Rezoluția relevantă a fost aprobată zilele trecute de Cabinetul de Miniștri, notează Agenția BucPress.

Acest serviciu poate fi utilizat atât de ucrainenii care se pregătesc să conducă o mașină pentru prima dată, cât și de cei care se recalifică.

Învățarea la distanță în formarea teoretică a șoferilor ar trebui să se desfășoare pentru grupuri de cel mult 10 persoane. În cazul în care instituția își pierde acreditarea, instruirea online se încheie, a specificat Ministerul de Interne.

Permisul de conducere, comandat prin aplicarea serviciilor publice „Diya” (Acțiune) sau prin sediul electronic al conducătorului auto, dacă se dorește și contra cost prin Ministerul Afacerilor Interne, poate fi adus prin curier sau trimis prin poștă.

Reamintim că, ieri, Cabinetul de Miniștri a adoptat și rezoluția care va permite înmatricularea vehiculelor importate în Ucraina prin intermediul aplicației menționate mai sus.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 309


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți