Economie
Redactor: Mariana Struț
10 februarie 2020

Întreprinzătorii de la piața Kalinovska protestează în faţa Administrației regionale de stat Cernăuți împotriva introducerii caselor de marcat

Întreprinzătorii de la piața Kalinovska protestează în faţa Administrației regionale de stat Cernăuți împotriva introducerii caselor de marcat

Întreprinzătorii de la piața Kalinovskaia și „Dobrobut” protestează în fața Administrației regionale de stat Cernăuți. Întreprinzătorii cer ca să fie anulată decizia privind introducerea obligatorie a caselor de marcat.

Cetățenii adunați în fața ARS cer ca deputații să susțină adresarea către Președintele Ucrainei privind abrogarea normelor adoptate anul trecut în ceea ce privește obligativitatea caselor de marcat.

Textul adresării notează că Legile №128-9, 129-9 şi 367-9 (privind casele de marcat, reducerea presiunii asupra businesului) adoptate, ”nu contribuie în niciun fel la dezvoltarea țării, ci nimicesc sistemul simplificat de contabilitate, impunând amenzi exorbitante, distrugând astfel businesul mic și mijlociu”.

”Legile acestea provoacă corupția, creând pretext pentru controluri și amenzi. Tensiunea înaltă asupra întreprinzătorilor se răsfrânge asupra prețurilor, în aşa fel încât un cetățean de rând nu-și mai poate permite lucruri de bază necesare pntru o viață decentă”, se menționează în adresarea întreprinzătorilor.

În fața ARS președintele sindicatelor Pieții Kalinovska, Stepan Kukuruzeac, a dat citirii textul adresării antreprenorilor către Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și a anunțat că aceasta este transmisă Consiliului Administrației regionale de stat Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 508
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți