Economie
Redactor: Mariana Struț
12 mai 2021

La Cernăuți în luna mai urmează să fie deschis sezonul turistic

La Cernăuți în luna mai urmează să fie deschis sezonul turistic
12 mai 2021

La Cernăuți în luna mai urmează să fie deschis sezonul turistic

Sezonul turistic din Cernăuți și din regiune este planificat să fie inaugurat  în perioada 21-23 mai. În oraș se vor desfășura târguri și festivaluri cu acest prilej.

Despre aceasta a declarat Ruslana Sidlyar, directoarea adjunctă al Departamentului de Dezvoltare al Consiliului orășenesc, potrivit UA Bucovina.

În data de 21 mai va avea loc un „Atelier turistic” - o întâlnire-discuție pentru abordarea perspectivelor dezvoltării turismului cernăuțean în perioada de carantină.

Pe 22 și 23 mai, în Piața Integrității va fi amplasat un orășel turistic. Acesta va fi împărțit în mai multe zone: festival gastronomic, handmade, și târg. De asemenea, sunt planificate quest-uri, excursii tematice și un program de concerte.

Participarea la excursii și quest-uri este gratuită. Pentru a se alătura va fi necesară preînregistrarea. Acest lucru se datorează carantinei.

Comunile din regiune își vor prezenta și „atracțiile turistice” la Cernăuți.

Reamintim, din cauza carantinei în regiunea Cernăuți s-a amânat deschiderea tradițională a sezonului turistic. De obicei este inaugurat la începutul lunii aprilie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 524


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți