Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 septembrie 2021

La Cernăuți și Ujgorod ar putea apărea McDonald's

La Cernăuți și Ujgorod ar putea apărea McDonald's
14 septembrie 2021

La Cernăuți și Ujgorod ar putea apărea McDonald's

McDonald's intenționează să deschidă unități în Cernăuți, Ujgorod și Kropivnițki în viitorul apropiat.

Acest lucru a fost anunțat de Vitaliy Stefurak, director de dezvoltare McDonald’s Ucraina, într-un interviu pentru Interfax-Ucraina.

"Vor exista unități în Kropivnițki, Cernăuți și Ujgorod. Și asta va însemna că toate centrele regionale vor avea deja restaurantele noastre. În plus, mergem în orașe mari, unde nu suntem încă reprezentați, de exemplu, în Mariupol", a spus Stefurak.

Expertul a mai spus că în următorii câțiva ani McDonald's intenționează să deschidă unități în toți sateliții capitalei. "Scopul nostru este să închidem complet toți sateliții din Kiev în câțiva ani. În prezent suntem în Bucia, Brovary, Boryspil, discutăm despre Irpin și alte orașe”, a spus Stefurak.

Potrivit acestuia, o sarcină similară este stabilită pentru suburbiile orașelor satelit Harkov, Lvov, Dnipro și Odessa.

"În orașele cu o populație de milioane și sateliți, suntem interesați în primul rând de anumite zone în care pot fi amplasate unități McDrive, cu toate canalele de realizare în prezent în Ucraina", a spus Stefurak.

Primul McDonald's din Ucraina a fost deschis la 24 mai 1997 la Kiev. Astăzi, McDonald's din Ucraina are 104 restaurante în 24 de orașe.

Rețeaua este dezvoltată de FDI McDonald's Ukraine Ltd. Potrivit Registrului de stat unificat al persoanelor juridice și al antreprenorilor individuali, MCD Europe Limited (100%, Londra, Marea Britanie) participă la ISD. Capitalul autorizat al ISD "McDonald's Ukraine Ltd." pentru septembrie 2021 este de 901,801 milioane grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 466


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți