Economie
Redactor: Mariana Struț
08 noiembrie 2021

La granița româno-ucraineană au fost reținuți contrabandiști

La granița româno-ucraineană au fost reținuți contrabandiști
08 noiembrie 2021

La granița româno-ucraineană au fost reținuți contrabandiști

În weekendul care a trecut, în regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au depistat cetățeni care, cu ajutorul unor vehicule aeriene fără pilot, spionau polițiștii de frontieră și, probabil, treceau țigări peste graniță.

În special, polițiștii de frontieră ai detașamentului Cernăuți au reușit să identifice și să rețină doi „operatori de drone”, potrivit ACC cu referire la Serviciul de Grăniceri de Stat.

Potrivit forțelor de ordine, duminică seara, polițiștii de frontieră împreună cu serviciile speciale au reținut două persoane fără acte. Potrivit deținuților, aceștia sunt cetățeni ai Ucrainei.

„Ce făceau exact acești bărbați cu cinci kilometri înainte de granița de stat cu telecomanda de la drone este în curs de stabilire de către oamenii legii. Pe lângă drone, două mașini Ford Connect și Mitsubishi Pajero au fost găsite la locul de decolare și aterizare a vehiculelor aeriene”, a declarat Serviciul de Stat al Grăniceri.

Polițiștii nu exclud posibilitatea ca bărbații să fi urmărit mișcarea grănicerilor și să fi mutat produse de tutungerie peste graniță, aceasta este concluzionat după capacitatea de transport a vehiculei aeriene depistate, - au adăugat polițiștii de frontieră.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 715


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți