Economie
Redactor: Mirela Amarie
26 noiembrie 2021

La Kiev a fost fondat Biroul de Securitate Economică

La Kiev a fost fondat Biroul de Securitate Economică
26 noiembrie 2021

La Kiev a fost fondat Biroul de Securitate Economică

Guvernul ucrainean a lansat la 25 noiembrie a.c. Biroul de Securitate Economică. Ordinul relevant a apărut pe site-ul Cabinetului de Miniștri, citat de Agenția BucPress din Cernăuți.

 „Sunt de acord cu propunerea Biroului de Securitate Economică de a-și începe activitățile și capacitatea de a îndeplini aceste funcții și sarcini pentru combaterea infracțiunilor, care încalcă funcționarea economiei de stat”,  citim în comunicat.

Potrivit Cabinetului de Miniștri, ordinul dat a lansat demararea oficială a activităților Biroului.

Cu o zi înainte, s-a comunicat că sediul central al noii instituții economice era format doar din 30% din numărul maxim de personal, fapt care face posibilă desfășurarea funcțiilor analitice și de aplicare a legii.

Cu toate acestea, Biroului de Securitate Economică nu i s-au alocat încă spații și clădiri special echipate, ceea ce ar putea duce la întârzieri în transferarea procesului penal către birou de la oamenii legii care își pierd funcția de investigare a infracțiunilor economice, a precizat instituția.

Vă reamintim că, în 17 noiembrie 2021, Rada Supremă a adoptat un proiect de lege de modificare a legislației administrative și penale privind lansarea Biroului de Securitate Economică.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 205


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți