Economie
Redactor: Mirela Amarie
25 iulie 2020

La patru întreprinderi silvice din regiunea Cernăuți au fost numiți noi șefi interimari

La patru întreprinderi silvice din regiunea Cernăuți au fost numiți noi șefi interimari

Potrivit Direcției Regionale Silvice din Cernăuți, zilele trecute, Vasile Kuziovci, președintele Agenției de Stat pentru Resursele Forestiere din Ucraina, a semnat ordine de numire a noilor șefi interimari.

Prin urmare, Yuriy Ciornyak a fost numit șeful Întreprinderii Silvice Speciale de Stat din Carpați, Vasile Slyjuk, șeful Întreprinderii Silvice de Stat Putila, Oleksandr Ceban, șeful Întreprinderii Silvice de Stat Secureni, Volodimir Crupciak, șeful întreprinderii agro-industriale „Gospodăria silvică specială de stat Storojineț” .

Potrivit șefului Direcției Regionale Silvice din Cernăuți, Vasile Honciar, aceste decizii de personal sunt extrem de importante și vor contribui la exploatarea eficientă a silviculturii. De specificat faptul că timp de 10 luni, întreprinderile în cauză au funcționat fără directori.

„Toți cei patru au lucrat în diferite poziții în industria forestieră încă de la începutul activității lor. În timpul activității cărora, s-au dovedit a fi organizatori calificați și specialiști în domeniul dat”, a adăugat șeful Direcției Regionale Silvice.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 212

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți