Economie
Redactor: Marin Gherman
18 mai 2018

La Suceava se va desfășura un forum de afaceri România-Ucraina-Republica Moldova

La Suceava se va desfășura un forum de afaceri România-Ucraina-Republica Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza un forum de afaceri trilateral România-Ucraina-Republica Moldova. Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, a lansat o invitaţie oficială reprezentanţilor mediului de afaceri din judeţ pentru a fi prezenţi la acest forum, care va avea loc în data de 14 iunie 2018, notează „Monitorul de Suceava”, citat de Radio Cernăuți.

Forumul este organizat de CCI Suceava, sub patronajul Camerelor de Comerţ şi Industrie ale României, Ucrainei şi Republicii Moldova şi cu sprijinul camerelor de comerţ şi industrie din zona transfrontalieră. El a explicat că forumul de afaceri trilateral va avea ca obiectiv principal crearea şi promovarea unui mediu economic dinamic şi performant în zona de graniţă a celor trei ţări, şi nu numai.

„Scopul nostru comun este ca acest eveniment să vină în sprijinul investitorilor din cele trei ţări şi să întărească relaţiile economice de colaborare prin crearea unui mediu propice dialogului direct între companiile participante”, a spus preşedintele CCI Suceava. Nicolae Troaşe a precizat că la forum sunt invitate să participe firme din domenii precum agricultură, industrie alimentară, industria prelucrătoare, imobiliare şi industrie hotelieră, comerţ, servicii, investiţii, precum şi alţi agenţi economici interesanţi de o astfel de întâlnire trilaterală.

Forumul de afaceri trilateral va avea loc la sediul CCI Suceava, începând cu ora 9:00. În cadrul întâlnirii va avea loc o prezentare economică şi a oportunităţilor de afaceri a judeţului Suceava, precum şi a celor din Republica Moldova şi Ucraina, după care vor avea loc prezentări de firme, precum şi vizite la agenţi economici suceveni din domeniul industriei alimentare şi producerii băuturilor, producerii încălţămintei şi mobilei.

Participarea la Forumul de Afaceri Trilateral România-Ucraina-Republica Moldova este gratuită şi se va face în baza transmiterii către CCI Suceava a unui formular de înscriere, până la data de 1 iunie 2018, formular disponibil pe site-ul acestei instituţii, precizează „Monitorul de Suceava”.

BucPress

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1270


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți