Economie
Redactor: Elvira Chilaru
17 august 2021

La Vama „Tisa”(Transcarpatia), un cetățean străin a rămas fără bitcoini ilegali

La Vama  „Tisa”(Transcarpatia), un cetățean străin a rămas fără  bitcoini ilegali
17 august 2021

La Vama „Tisa”(Transcarpatia), un cetățean străin a rămas fără bitcoini ilegali

La frontiera ucraineano-maghiară, vameșii transcarpatieni au documentat o infracțiune în temeiul art.471 din Codul vamal al Ucrainei privind importul ilegal de mărfuri supuse declarării.

Astfel, un cetățean german care venea  în Ucraina pentru afaceri private, la Postul Vamal „Tisa” al Vămii Transcarpatice i-a convins pe inspectori că nu trece prin  „coridorul verde” mărfuri ce uremază să fie supuse declarării. Cu toate acestea, vameșii au verificat obiectele personale ale cetățeanului german în portbagajul autoturismului și au găsit 2 ferme cu 12 plăci video, pe care străinul a decis să nu le indice în declarație pentru a nu plăti taxe vamale. Mărfurile detectate, deși sunt în uz, depășesc semnificativ suma permisă de legislația vamală - 500 de euro și până la 50 kg pentru importul de mărfuri pe teritoriul vamal al Ucrainei fără impozitare. Astfel, pe Internet, o nouă fermă minieră mining costă mai mult de 300 de mii de grivne , iar prețul aproximativ la mâna a doua - 5 mii de dolari. Prin urmare, împotriva germanului a fost întocmit un raport privind încălcarea normelor vamale în temeiul art.471 din ICU, care prevede o amendă de 100 de venituri minime neimpozabile, precum și confiscarea mărfurilor limitate la circulația peste frontieră.

În prezent, două ferme miniere cu plăci video (5 buc. - GEFORCE RTX 3090 PHOENIX 24 GB GDDR6X, 1 buc. - GEFORCE RTX 3090 GAMINGPRO 24 GB GDDR6X, 6 buc. - GEFORCE RTX 3080 PG133A; două plăci de bază (GIGABYTE Z390D), - JULONGFENGBAO LX1800W piesă - GIGABYTE P750GM), 2 discuri de memorie  (Kingston 32GB și Kingsto 60GB) au fost sechestrate  înainte de decizia instanței judiciare, potrivti serviciului de presă al Vămii Transcarpatice

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 464


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți