Economie
Redactor: Mariana Struț
09 octombrie 2019

Locuri vacante de muncă în regiunea Cernăuți

Locuri vacante de muncă în regiunea Cernăuți

De la începutul anului 2019 aproximativ 2,4 mii de angajatori au transmis informații despre peste 12 mii de locuri vacante de muncă, dintre care 7 mii de locuri au fost completate, procentajul fiind de 58,5%, conform direcției serviciului de plasare în câmpul muncii.

"Cel mai mare număr de locuri de muncă vacante sunt la întreprinderile de prelucrare (22%), de agricultură, de silvicultură și în sfera educației (11,5%)", a declarat Janna Trufina, directorul adjunct al Centrului Regional de plasare în câmpul muncii Cernăuți.

Salariul mediu oferit de angajatori este de 6357 UAH. Majoritatea posturilor vacante (73,7%) sunt cu un salariu mai mare decât cel mediu pe economie. De la 1 octombrie 2019, numărul locurilor de muncă vacante a fost de 1761. Conform datelor serviciului de plasare în câmpul muncii aproximativ 3 persoane pretind la un loc de muncă vacant.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 244

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți