Economie
Redactor: Mariana Struț
07 octombrie 2019

Ministrul sănătății al Ucrainei promite finalizarea Centrului perinatal

Ministrul sănătății al Ucrainei promite finalizarea Centrului perinatal

Nou instituitul Ministru al Sănătății din Ucraina, Zoreana Skalețika a promis locuitorilor orașului Cernăuți sprijin în finalizarea Centrului perinatal.

Potrivit ministrului, construcția Centrelor perinatale trebuie să fie finanțată din bugetele locale, adică din fondurile care se acumulează în regiuni în urma reformei de descentralizare și din fondurile alocate de programele dezvoltării regionale.

Ministrul a specificat că este importantă finalizarea Centrului perinatal și angajarea specialiștilor calificați în cadrul acestuia, potrivit Agenției ACC.

„Avem 2 lucruri de făcut, în privința Centrelor perinatale – să finalizăm construcțiile acestora și să găsim specialiști calificați care ar dori să lucreze aici. Am speranța că va crește semnificativ calitatea acordării ajutorului medical. Deoarece de reconstruit și de dotat cu utilaj modern spitalele este minimul, maximul constă în educarea cadrelor calificate”, a susținut Zoreana Skalețika.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 276

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți