Economie
08 iulie 2021

Monede de colecție, deconspirate de angajații vamei LVIV

Monede de colecție, deconspirate de angajații vamei LVIV
08 iulie 2021

Monede de colecție, deconspirate de angajații vamei LVIV

La punctul de control Krakoveț-Kiorciova, vameșii au depistat într-un microbuz peste 4.500 de bancnote, medalii, monede antice, bijuterii și ceasuri vechi.

Șoferul în vârstă de 36 de ani a încercat să le aducă pe teritoriul Ucrainei, se comunciă pe pagina de Facebook a Vamei Lviv.

Intrând pe teritorul Ucrainei, șoferul microbuzului a ales zona simplificată de control vamal la frontieră. Cu toate acestea, în timpul percheziției celor trei saci din mașină, vameșii au găsit mai multe cutii cu pietre prețioase și bijuterii.

 ”Un bărbat necunoscut din Polonia  mi-a propus să transport ”marfa” peste graniță contra cost”, a explicat șoferul. Vameșii au confiscat toate articolele și le-au trimis spre examinare. Potrivit experților, colecția are o valoare culturală și istorică. Include mai mult de 1.340 de monede antice, 2.413 bancnote de hârtie și bijuterii din metale și pietre prețioase din sec. XIX-XX.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 313


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți