Economie
18 martie 2021

Noi amenzi în domeniul circulației rutiere: 51 000 de grivne pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate

Noi amenzi în domeniul circulației rutiere: 51 000 de grivne pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate
18 martie 2021

Noi amenzi în domeniul circulației rutiere: 51 000 de grivne pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate

Șoferul unui vehicul, care nu avea permis de conducere, a fost amendat cu 20 mii 400 de grivne. Același șofer a fost amendat cu 51 mii de grivne pentru infracțiunea de conducere a autovehiculului în stare de ebrietate.

Recent în orașul Lviv, un șofer beat a fost amendat cu 71 000 de grivne, conform noilor modificări ale codului rutier ce au intrat în vigoare de la 17 martie curent.  Astfel, legea privind circulația pe drumuri publice mărește amenzile, inclusiv pentru conducerea autoturismului în stare de ebrietate, potrivit publciației chasdiy.org. Se remarcă faptul că șoferul a fost amendat cu 20 400 de grivne pentru că a condus fără permis. În plus, a fost amendat și pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate (amenda de 51 000 de grivne, sau 10 ani de închisoare, iar instanța va putea confisca mașina). A primit în total două amenzi de peste 71 mii 400 de grivne. Despre prima, mare amendă aplicată în ziua intrării în vigoare a noii legi privind circulația rutieră în Ucraina a informat pe contul său de Facebook, adjunctul șefului Departamentului poliției de patrulare, Oleksii Biloșițki.

Vom reaminti, în orașul Cernăuți, după miezul nopții din 17 martie, a fost întocmit un raport împotriva unui șofer care conducea autoturismul în stare de ebrietate pe bulevardul Independenței. În corespundere cu noua lege privind circulația pe drumuri publice, proprietarul mașinii a fost  amendat cu 17 mii de grivne, a declarat în cadrul unui briefing șeful poliției de patrulare din regiunea Cernăuți, Oleg Iosipov.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 452


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți