Economie
Redactor: Elvira Chilaru
17 octombrie 2021

Nu mai mult de 100 de transferuri pe lună: PrivatBank impune restricții utilizatorilor de carduri

Nu mai mult de 100 de transferuri pe lună: PrivatBank impune restricții utilizatorilor de carduri
17 octombrie 2021

Nu mai mult de 100 de transferuri pe lună: PrivatBank impune restricții utilizatorilor de carduri

De acum înainte puteți trimite sau primi nu mai mult de 100 de transferuri pe lună în Ucraina.

Potrivit serviciului de presă al instituției bancare Privatbank, noile restricții au fost introduse pentru combaterea spălării banilor și vor afecta doar acei clienți care efectuează mai mult de 100 de astfel de tranzacții pe lună.

Restricțiile privind tranzacțiile de pe  card pe  card vor afecta atât transferurile internaționale, cât și transferurile în Ucraina.

Va exista o limită pentru expeditor: nu mai mult de 25 de transferuri pe lună pentru transferurile internaționale și nu mai mult de 100 de transferuri de la card la card în Ucraina.

Modificările vor afecta deținătorii de carduri Visa și Mastercard care efectuează transferuri prin toate canalele posibile.

Limitele sunt stabilite pentru o lună calendaristică - de la 1 la 30 sau 31, atât pentru transferurile în Ucraina, cât și în străinătate.

Banca susține că pentru 99,7% dintre clienții care utilizează serviciul de transfer, nimic nu se va schimba - acesta este procentul de persoane care trimit sau primesc nu mai mult de 100 de transferuri pe lună.

Dacă strângeți bani pentru caritate sau voluntariat, ar trebui să sunați la 3700 sau să scrieți la Chat Online Help. Un reprezentant al băncii vă va cere să trimiteți link-uri din rețelele sociale sau documente care să confirme activitatea de caritate. Modul nelimitat va fi setat pentru cardul dvs. într-o zi lucrătoare.

Banca Națională a stabilit că nu este posibilă utilizarea unui card personal pentru a face afaceri. Pentru a trimite și primi transferuri în mod nelimitat, PrivatBank vă sfătuiește să deschideți un cont al unei persoane fizice-antreprenor sau a unei persoane care desfășoară activități profesionale independente, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 650


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți