Economie
Redactor: Elvira Chilaru
27 februarie 2021

Nu toate „eurorablele” vor putea fi înmatriculate în Ucraina

Nu toate „eurorablele” vor putea fi înmatriculate în Ucraina
27 februarie 2021

Nu toate „eurorablele” vor putea fi înmatriculate în Ucraina

Șeful Comisiei pentru finanțe, impozite și politici vamale, Danilo Hetmanțev, a declarat că unele categorii de transport cu numere europene nu vor fi înmatriculate.

Anterior, presa a scris că  Rada Supremă a adoptat un proiect de lege privind vămuirea „eurorablelor”.

Jurnaliștii TSN, citându-l pe Hetmanțev, observă că în prezent se știe că nu va fi posibilă înmatricularea tuturor vehiculelor.

Astfel, vămuirea preferențială a mașinilor cu plăcuțe de înmatriculare europene („Eurorable”), care a fost recent aprobată de Rada Supremă va fi valabilă doar pentru autoturisme. Deci, nu va fi posibilă înmatricularea în cazul camioanelor,  microbuzelor, autobuzelor și motocicletelor.

"Nu ar trebui să le permitem dealerilor să desfășoare afaceri secrete, importând în Ucraina fier vechi anulat în Europa fără a plăti impozite. Acest lucru nu-l prevede legea", a spus Hetmanțev.

La începutul lunii ianuarie, în regiunea Harkov a început deja să se dea amenzi  proprietarilor unor asemenea  autoturisme

Poliția de patrulare transcarpatică a declarat pentru presă  că nu intenționează să îi amendeze încă pe proprietarii „Eurorablelor” din Transcarpatia.

"Până în prezent n-am primit asemenea dispoziții. Dacă există ordine și algoritmul este stabilit, poliția va acționa conform algoritmului acțiunilor. Până în prezent este imposibil să vorbim despre restricții sau acțiuni ale poliției împotriva deținătorilor  mașinilor înmatriculate în Europa ", a declarat serviciul de presă al poliției din Transcarpatia.

Amintim, pe 3 noiembrie, proprietarii de „eurorable” au cerut de la Zelensky să îndeplinească promisiunea de vămuire a mașinilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1507


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți