Economie
03 iunie 2021

Odesa: Membrii unui grup infracțional riscă închisoarea pe viață

Odesa: Membrii unui grup infracțional riscă închisoarea pe viață
03 iunie 2021

Odesa: Membrii unui grup infracțional riscă închisoarea pe viață

Au însușit bunuri imobiliare în suma de 14 milioane de grivne: în Odesa a fost reținut un grup infracțional

În regiunea Odesa, oamenii legii au depistat și reținut un grup infracțional implicat în răpirea, extorcarea și jefuirea de bunuri imobiliare de lux din oraș, a căror valoare totală este de 14 milioane de grivne, potrivit fakty.ua. Grupul infracțional era format din șapte hoți profesioniști, fiecare cu funcțiile sale. Unii erau preocupați de organizarea acestor afaceri, alții coordonau proceusl de falsificare a documnetelor, alte persoane selectau persoane fictive pentru a înregistra bunuri imobile furate sau pentru a căuta cumpărători.

Membrii grupului erau bărbați cu vârsta cuprinsă între 29 și 50 de ani, erau interesați de locuințe care aparțineau persoanelor singuratice (care au decedat – n.r), precum și de apartamente prin credit ipotecar și spații nelocuibile ale comunității teritoriale a orașului. Astfel, anchetatorii au descoperit că, din 2016 până în 2018, grupul infracțional a însușit 17 bunuri imobiliare în valoare de aproximativ 14 milioane de grivne. Cu acești bani erau cumpărate apartamente de lux în Odesa și date în chirie.

Poliția a constatat, de asemenea, că trei membri ai grupului au fost implicați în răpirea unui locuitor din Odesa, care a fost jefuit și  forțat să le dea actele de proprietate asupra bunurilor imobiliare.

Membrii grupului infracțional riscă 12 ani de închisoare cu confiscarea bunurilor, dar potrivit informației difuzate de ministerul de interne – ”în timpul perchezițiilor au fost depistate arme, bani, numeroase documente, telefoane mobile și autovehicule furate, astfel încât membrii grupului infracțional riscă închisoarea pe viață”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 422


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți