Economie
Redactor: Elvira Chilaru
28 iulie 2021

Parcurile și rezervațiile naționale din Carpați au primit gratuit mașini „Toyota” din Germania

Parcurile și rezervațiile naționale din Carpați au primit gratuit  mașini „Toyota” din Germania
28 iulie 2021

Parcurile și rezervațiile naționale din Carpați au primit gratuit mașini „Toyota” din Germania

31 de pick-up-uri pentru protejarea naturii Carpaților au fost predate Ucrainei de către Germania, informează serviciul de presă al Ambasadei Germaniei pe Twitter.

Conform informațiilor, opt parcuri și rezervații  naționale din regiunea Carpaților au primit 31 de mașini pentru a-și proteja teritoriile. Zonele țintă ale proiectului sunt Parcul Natural Național Carpatic (PNN), PNV Verhovyna, PNV Vijnița, PNN Iavoriv, PNN Ujanski, PNN Sinevir, Rezervația Naturală Gorgany și Rezervația Biosferei Carpatice.

Acest lucru a fost posibil prin proiectul de sprijinire a zonelor naturale protejate  din Ucraina, finanțat de guvernul german prin Banca de Dezvoltare KfW.

Proiectul „Sprijinirea rezervațiilor naturale din Ucraina” este implementat pentru a păstra resursele naturale ale Ucrainei. Acesta este implementat în cadrul cooperării financiare germane (FC) și este finanțat de Ministerul German al Cooperării și Dezvoltării Economice (BMZ) prin instituția de credit pentru reconstrucție KfW în valoare de 14 milioane euro  prin  fonduri de subvenționare.

Proiectul este implementat de un consorțiu internațional format din AHT GROUP AG (management), programul Dunărea-Carpați WWF International și Societatea Zoologică din Frankfurt.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 365


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți