Economie
Redactor: Mariana Struț
15 mai 2019

Pentru grădinița de pe strada Armeană din Cernăuți, care ar putea fi românească, mai e nevoie de 1,5 milioane grivne

Pentru grădinița de pe strada Armeană din Cernăuți, care ar putea fi românească, mai e nevoie de 1,5 milioane grivne

Valoarea totală a lucrărilor de reparație la grădinița de pe strada Armeană din Cernăuți se estimează la 15,6 milioane grivne. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook primarul de Cernăuți, Oleksii Kaspruk.

„Am vizitat localul noii grădinițe de pe strada Armeană din Cernăuți. Este foarte îmbucurător faptul că lucrările sunt în toi. Mai trebuie puțin și Grădinița va putea fi dată în exploatare”, se menționează în postare.

Însă, conform primarului de Cernăuți, mai e nevoie de o sumă esențială de 1,5 milioane grivne pentru montarea utilajului contra incendiilor, modificarea rețelelor, amenajarea curții, utilaj sportiv și de joacă, etc. Totuși primarul a promis că vor fi căutate fonduri necesare din bugetul local, ba chiar se va cere suportul Guvernului de la Kiev. În același timp, primarul nici nu a amintit despre faptul că în această clădire ar putea fi deschisă o grădiniță românească, fiind înregistrate oficial circa 80 de cereri ale părinților români.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 399

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți