Economie
Redactor: Elvira Chilaru
22 aprilie 2022

Platforma de criptomonede Binance va restricționa accesul utilizatorilor din Rusia

Platforma de criptomonede Binance va restricționa accesul utilizatorilor din Rusia
22 aprilie 2022

Platforma de criptomonede Binance va restricționa accesul utilizatorilor din Rusia

Platforma de schimb pentru criptomonede Binance va restricționa accesul utilizatorilor din Rusia. Acest lucru a fost anunțat de ministrul transformării digitale ucrainean, Mihail Fedorov.

Restricțiile se vor aplica tuturor clienților ruși ai site-ului, a căror valoare totală a criptomonedelor depășește 10 mii de euro. Ei vor putea doar să retragă fonduri.

Conturile utilizatorilor ruși cu active care depășesc 10.000 de euro vor fi transferate în modul „doar retragere”. După aceea, astfel de clienți ai bursei nu vor putea tranzacționa pe acesta sau depune fonduri suplimentare în conturile lor.

Conturile rușilor care trăiesc în afara Rusiei nu vor fi sparte. Vor rămâne activi. Același lucru este valabil și pentru conturile cetățenilor ruși sau ale persoanelor care locuiesc în Rusia, în care valoarea totală a criptomonedelor nu depășește 10 mii de euro.

Binance a adăugat că nu intenționează să înceteze încă să lucreze în Rusia. În același timp, schimbul de criptomonede va susține sancțiunile  dacă comunitatea internațională o va cere.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 159


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți