Economie
Redactor: Elvira Chilaru
15 aprilie 2022

Polonia a impus embargo asupra cărbunelui rusesc

Polonia a impus embargo asupra cărbunelui rusesc
15 aprilie 2022

Polonia a impus embargo asupra cărbunelui rusesc

Polonia a impus de una singură un embargo asupra importurilor de cărbune din Rusia, în așteptarea unei decizii a altor țări ale Uniunii Europene.

Potrivit Gazetei Prawna, legea a fost semnată de președintele Andrzej Duda.

„Președintele a semnat un act privind deciziile speciale în domeniul contracarării sprijinului agresiunii împotriva Ucrainei și al protecției securității naționale, care prevede, în special, introducerea unui embargo asupra importurilor de cărbune din Rusia”, se arată în comunicat.

Legea prevede, de asemenea, posibilitatea înghețării averilor celor care au susținut agresiunea rusă și permite întocmirea unei liste de persoane fizice și persoane juridice cărora li se vor aplica măsuri restrictive, inclusiv blocarea fondurilor și resurselor acestora.

În plus, legea interzice utilizarea sau publicitatea simbolurilor sau numelor care confirmă agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Astfel de acțiuni se pedepsesc cu amendă sau închisoare de până la 2 ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 204


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți