Economie
Redactor: Elvira Chilaru
28 octombrie 2021

Președintele Ucrainei a arătat cum „Marea construcție” a schimbat Transcarpatia

Președintele Ucrainei a arătat cum „Marea construcție” a schimbat Transcarpatia
28 octombrie 2021

Președintele Ucrainei a arătat cum „Marea construcție” a schimbat Transcarpatia

În doi ani, în cadrul programului președintelui Volodimir Zelenski „Marea construcțiile” în Transcarpatia au fost construite „de la zero” și reconstruite zeci de obiective  de infrastructură socială și sute de kilometri de drumuri.

Acest lucru a fost  accentuat  într-un videoclip de pe pagina de Facebook a lui Zelenski.

În videoclipul postat de Președinte, puteți vedea rezultatele programului „Marea  construcție” din regiunea Transcarpatia.

De la sfârșitul lunii octombrie 2019 în regiune au fost reconstruite și construite 46 de instituții medicale, 13 școli și grădinițe, iar 562 de kilometri de drumuri au fost recondiționați. Volodimir Zelenski este convins: Transcarpatia are potențialul de a deveni nu numai centrul geografic al Europei, ci și de infrastructură.

„Drumuri noi, spitale, școli, grădinițe, stadioane, piscine, centre de servicii administrative, facilități culturale și multe altele – un rezultat la  care nu ne vom opri. Și pentru mine este extrem de important ca fiecare regiune să simtă asta – în vest și în est, în sud, în nord și în centrul mirificei noastre Ucraine", a declarat șeful statului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 247


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți