Economie
Redactor: Mirela Amarie
08 octombrie 2021

Prima autostradă din Ucraina va fi construită în 2022

Prima autostradă din Ucraina va fi construită în 2022

Veste bună pentru șoferi. Investitorii sunt interesați de 5 proiecte pentru construcția de autostrăzi în Ucraina prin parteneriat public-privat.

Acest lucru a fost declarat de premierul Denis Șmygal în timpul unui discurs la Forumul Economic Internațional de la Kiev, relatează Ukrinform.

El a adăugat că în 2022 Ucraina intenționează să construiască prima autostradă de la Krakoveț la Brodî și Rivne, iar pentru acest lucru  a fost deja efectuată o cercetare, traficul a fost studiat și există potențiali designeri.

Premierul a subliniat, de asemenea, că Ucraina caută în mod activ modalități de cooperare eficientă între întreprinderile private și stat, iar parteneriatul public-privat este în prezent cel mai eficient instrument.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 419


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți