Economie
28 decembrie 2020

Primăria Cernăuți: ”Proiectul de buget al orașului-2021 trebuie îmbunătățit”

Primăria Cernăuți: ”Proiectul de buget al orașului-2021 trebuie îmbunătățit”
28 decembrie 2020

Primăria Cernăuți: ”Proiectul de buget al orașului-2021 trebuie îmbunătățit”

Noul primar al orașului Cernăuți, Roman Kliciuk, a explicat de ce a fost nevoie de o pauză mai îndelungată în prima ședință a Consiliului orășenesc.  

Pe pagina sa de Facebook, primarul a menționat că în prezent se lucrează la proiectul de buget al orașului pentru anul 2021, potrivit acc.cv.ua. ”Joi, 24 decembrie, a fost anunțată o pauză pănă marți, 29 decembrie, astfel încât un grup de deputați responsabili de elaborarea bugetului orașului s-au întrunit ziua următoare într-o ședință, în cadrul căreia a fost discutat fiecare articol al proiectului de buget. Grupul de lucru a invitat la dezbateri șefii de departamente ai consiliului orașului și directorii întreprinderilor comunale din roaș”, se specifică în informația postată de primarul Kliciuk pe contul său de Facebook.

Primarul a menționat că grupul de lucru pe probleme bugetare își asumă sarcina de a îmbunătăți Proiectul de buget 2021 al orașului Cernăuți. ”Bugetul urmează să fie îmbunătățit în continuare, deoarece proiectul inițial a fost pregătit înainte de desfășurarea primei sesiuni a consiliului orășenesc în noua componență, după alegerile locale. Reexaminarea articolelor pe parcursul anului bugetar influențează negativ asupra finanțării domeniilor de activitate vitală a orașului, astfel încât grupul de lucru pentru elaborarea proiectului de buget va trebui să îmbunătățească principalul document financiar al Cernăuțiului pentru anul 2021. Pentru acest lucru a fost nevoie să luăm o pauză a ședinței consiliului orășenesc”, a concluzionat primarul.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 557


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți