Economie
27 ianuarie 2021

Primarul orașului Cernăuți: Directorul aeroportului nu este un profesionist în domeniu

Primarul orașului Cernăuți: Directorul aeroportului nu este un profesionist în domeniu
27 ianuarie 2021

Primarul orașului Cernăuți: Directorul aeroportului nu este un profesionist în domeniu

Directorul eliberat din funcție a refuzat să comenteze demiterea sa. 

Directorul aeroportului din Cernăuți, Igor Kireev a fost demis din funcție. Atribuțiile șefului aerogării cernăuțene vor fi îndeplinite în present de către primul adjunct,  Natalia Oleksiuk.

Despre acest lucru a declarat într-un comentariu pentru postul public de televiziune, adjunctul primarului de Cernăuți, Igor Krohmali.

Potrivit funcționarului, contractul lui Kireev a fost reziliat înainte de termen. În urmă cu mai bine de o lună, Kireev a fost numit în această funcție de secretarul de atunci al consiliului orășenesc Cernăuți, Vasyl Prodan. Anterior, într-un interviu acordat televeiziunii publice, primarul Roman Kliciuk a spus că fostul director al eroportului, Kireev, nu are niciun dram de experiență în domeniul aviației.

Potrivit primarului orașului Cernăuți, Roman Kliciuk,  toate numirile în funcții din ultimele două luni  mi-au creat personal, probleme pentru următoarele două luni. Sunt de părerea, că lucrul acesta a fost făcut în mod intenționat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al fostului director al aeroportului din Cernăuți, Jana Mișina, Kireev este internat la spital  și nu va comenta demiterea din funcție.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 486


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți