Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 noiembrie 2019

Primul butoi de vin tânăr a fost deschis la Ujgorod - începe Beaujolais transcarpatic -2019

Primul butoi de vin tânăr a fost deschis la Ujgorod - începe Beaujolais transcarpatic -2019

Participanții la marșul tradițional au parcurs distanța din Piața Sandor Petefi până la intersecția străzilor Corso și Augustin Voloshyn. Butoiul de  Beaujolais transcarpatic era purtat de cavaleri în armură, ceea ce a adăugat  o atmosferă deosebită sărbătorii. Ei au prezentat publicului și un dans medieval cu mânuirea focului.

Primarul orașului Ujgorod, Bogdan Andriyev, a felicitat locuitorii și oaspeții orașului cu prilejul deschiderii  festivalului, a povestit despre istoria sărbătorilor și caracteristicile programului din acest an „Beaujolais transcarpatic”. De asemenea, primarul  a invitat în acest weekend la un târg și un program de concert, căruia li se vor alătura celebrele trupe din Transcarpatia „Rokash”, „Anza”, „Vandor”.


Organizatorul principal al festivalului, președintele Uniunii Podgoriilor  și Vinificatorilor din Transcarpatia, Oleksandr Kovach, a salutat publicul  și a acordat dreptul de a deschide primul butoi de vin tânăr primarului de Ujgorod, Bogdan Andriyiv. Apoi, toată lumea a putut degusta Beaujolais transcarpatic.

Reamintim în strada Ferenc Rakoczi și în pivnițele centrului istoric și cultural „Cuibul bufniței” are loc un târg festiv, de la ora 10 dimineața, iar seara concerte cu participarea vedetelor transcarpatice, informează serviciul de presă al Primăriei Ujgorod.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 410

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți