Economie
Redactor: Elvira Chilaru
11 iunie 2019

Primul tren din Košice (Slovacia) a ajuns la Mucacevo (Ucraina)

Primul tren din Košice (Slovacia) a ajuns la Mucacevo (Ucraina)

De acum înainte va circula  trenul  între orașele  Košice și Mucacevo. Pe 9 iunie, la orele 13:50, trenul a sosit la stația din Mucacevo și, conform programului, a plecat  la ora stabilită spre Kosice. Contribuția la lansarea noii curse de tren și-au adus-o deputații poporului din Transcarpatia,  printre care Vasyl Petovka.

Acest lucru a fost menționat în cadrul conferinței vicepreședintelui Administrației Regionale de Stat, Viktor Mykulin, care  și-a exprimat aprecierea și gratitudinea față de eforturile depuse de  parlamentarii transcarpatieni pentru dezvoltarea infrastructurii regiunii

Cele două trenuri diesel ZSSK vor funcționa zilnic pe linia ferată clasa Euro. "În Mucacevo, aceste trenuri vor avea o conexiune convenabilă, cu trenurile, care pleacă  de aici prin toată Ucraina. De  partea slovacă trenul are conexiuni convenabile cu trenurile Intercity și trenul de noapte spre Praga, Bratislava și în alte orașe din UE”, a declarat directorul Departamentului transport intern și internațional de pasageri,  SA“Ukrzaliznytsya”, Alexander Krasnoshtan.

Trenul nr. 960/961 Košice-Mucačevo va pleca  la ora 09:10 și va sosi la destinație la ora 14:00. În direcția opusă, trenul va pleca din  Mucacevo la ora 14:54 și va ajunge la Košice la ora 18:13.

Trenul nr. 962/963 Mucacevo-Kosice va pleca  la 12:01 și va ajunge la Mucacevo la 16:42. Trenul se va întoarce la ora 18:20 și va ajunge la Kosice la 21:33.

Pe parcursul traseului există opriri programate la stațiile Chop-Pasageri și Chierna pe Tisa. Calendarul este stabilit după  ora locală, iar detaliile pot fi găsite pe site-ul Ukrzaliznytsya.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 542

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți