Economie
Redactor: Elvira Chilaru
24 iunie 2021

Prinderea racilor interzisă în Transcarpatia

Prinderea racilor interzisă în Transcarpatia
24 iunie 2021

Prinderea racilor interzisă în Transcarpatia

În perioada 18 iunie - 25 iulie 2021 și 20 august - 30 septembrie 2021, se stabilește o interdicție a pescuitului de raci în corpurile de apă din regiunea Transcarpatia.

Interdicția este menită să păstreze și să protejeze populația de raci în timpul năpârlirii și reproducerii. Ordinul corespunzător a fost emis în Departamentul Agenției de Stat pentru Pescuit din regiune.

Prinderea de raci în timpul interdicției reprezintă o încălcare gravă a legislației de mediu. Pentru fiecare specimen de rac obținut ilegal, contravenientul va trebui să plătească daune în valoare de 25,5 grivne și o amendă de până la 680 grivne.

În absența unei interdicții, racii nu pot fi prinși în întuneric (mai târziu de o oră de la apusul soarelui și mai devreme de o oră înainte de răsăritul soarelui) cu ajutorul iluminatului și nu mai mult de treizeci de raci prinși cu mâna   sau cu capcane de raci  cu diametrul nu mai mult de  70 de centimetri.

Patrula transcarpatică în domeniul pescuitului îndeamnă cetățenii să fie responsabili și să respecte legislația de mediu. Dacă observați o încălcare - vă rugăm să sunați imediat la „linia fierbinte” telefonică: (098) 585-61-64.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 271


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți