Economie
Redactor: Mirela Amarie
26 martie 2021

PrivatBank a anunțat noi reguli pentru completarea cardurilor și a conturilor curente: Ce trebuie să știți?

PrivatBank a anunțat noi reguli pentru completarea cardurilor și a conturilor curente: Ce trebuie să știți?
26 martie 2021

PrivatBank a anunțat noi reguli pentru completarea cardurilor și a conturilor curente: Ce trebuie să știți?

PrivatBank schimbă regulile de completare a cardurilor bancare de afaceri (cardurile „Cheia contului“, cardurile corporative) și conturile curente, potrivit comunicatului celei mai mari bănci comerciale din Ucraina.

Noile reguli vor permite tuturor clienților de afaceri ai băncii să accepte plata de la clienți și parteneri - clienți ai PrivatBank și ai oricărei alte bănci - direct în conturile curente fără restricții.

Se specifică faptul că astfel de schimbări au fost stabilite pentru a îndeplini cerințele de monitorizare financiară în ceea ce privește identificarea plăților.

Care este procedura de acceptare a plăților folosind cardurile?

La crearea plăților prin Privat24 sau terminalele de autoservire ale acestei bănci pentru completarea cardurilor pentru orice sumă, plătitorul va fi redirecționat pentru a completa contul curent al destinatarului cu înlocuirea automată a tuturor detaliilor obligatorii ale destinatarului (IBAN etc.).

În cazul în care clientul PrivatBank primește bani de la alte bănci în valoare de peste 30 de mii de grivne pe lună, PrivatBank nu va putea accepta o astfel de plată cu o recomandare de a utiliza numărul IBAN al conturilor curente ale clienților pentru a îl completa, în calitate de plătitor detaliile sunt cerute de legislația privind monitorizarea financiară.

Agenția BucPress – www.bucpres.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 377


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți