Economie
Redactor: Mirela Amarie
08 noiembrie 2019

Promisiuni noi privind deschiderea punctelor vamale din Crasna și Probotești, regiunea Cernăuți

Promisiuni noi privind deschiderea punctelor vamale din Crasna și Probotești, regiunea Cernăuți

Șeful Serviciului Vamal de Stat Maxim Nefyodov a prezentat proiectul de dezvoltare a infrastructurii punctelor de control prioritare ale Serviciului de migrație de stat din Ucraina, în conformitate cu instrucțiunile primului ministru al Ucrainei în cadrul unei vizite de lucru în regiunea Cernăuți, potrivit Agenției de știri BucPress.

Conform proiectului, în 2020, reparații capitale vor fi realizate la 16 puncte de control, dintre care trei în regiunea Cernăuți – „Porubne”, „Crasna” și „Probotești”, potrivit Cabinetului de Miniștri al Ucrainei.

„Atunci când discutăm despre starea infrastructurii vamale, cel mai important este să decidem ce să facem în continuare. Și cel mai important nu este disponibilitatea fondurilor, ci capacitatea de a le folosi în lumina economiilor de costuri. Este foarte important pentru noi să lucrăm calitativ. Este  foarte important pentru noi să construim un anumit „meniu” și cum cât de banal n-ar suna, este necesar să investim în infrastructură”, a afirmat Maxim Nefyodov.

Potrivit șefului serviciului vamal, este necesară depășirea problemelor interne.

„La momentul respectiv, Serviciul Fiscal de Stat nu a utilizat eficient fondurile alocate la bugetul de stat. Nu au fost utilizate pentru construcții sau scanere”, a adăugat Șeful Serviciului Vamal de Stat.

De asemenea oficialul a afirmat că până la sfârșitul anului 2020, în multe orașe din Ucraina, vom vedea o diferență mare în reducerea reală a timpului de trecere a frontierei, precum și în crearea unor condiții de securitate mai bune, astfel încât să fie redusă contrabanda.

În special, bugetul de stat a prevăzut  reconstrucția punctelor de control „Krasnoilsk” din localitatea „Crasna” și „Diakivți” din localitatea „Probotești”, regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu  

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 405

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți