Economie
Redactor: Elvira Chilaru
12 noiembrie 2020

Proprietarii de restaurante din Transcarpatia nu au de gând să închidă localurile pe timpul carantinei de weekend

Proprietarii de restaurante din Transcarpatia nu au de gând să închidă localurile pe timpul carantinei de weekend

Reprezentanții restaurantelor din regiunea Transcarpatia nu au de gând să închidă localurile, ci vor lucra cu respectarea tuturor normelor sanitare.

„Considerăm inexpedientă, incorectă și lipsită de sens decizia Cabinetului de Miniștri cu privire la carantina din weekend. De aceea, vom lucra în weekend în modul obișnuit cu toate normele de carantină.

În niciun caz nu ignorăm pericolul răspândirii bolii coronavirusului. În același timp, nu putem și nu vom opri activitatea  celei mai mari ramuri din regiunea noastră turistică – prestarea serviciilor, urmărind în tăcere mail-ul „Epicentru” , care a declarat vinerea neagră  pentru  72 de ore. Suntem gata să respectăm cerințele Cabinetului, dacă autoritățile asigură neeligibilitatea și respectarea normelor de către toți fără excepții și suntem gata să respectăm astfel de restricții de carantină care vor reduce cu adevărat creșterea incidenței COVID și va implementa un program clar pentru a compensa pierderile noastre. În prezent, normele sunt aceleași pentru lumea întreagă - distanță socială, mască de protecție, antiseptic.  Măsură extremă – e blocarea. Care este formatul de izolare a infecției "carantină de weekend" - pentru noi rămâne un mister imens. Prin urmare, suntem gata pentru orice cooperare, înțelegemamploarea pericolului. Dar nu vom îndeplini  deciziile  fără sens  și inadecvate ale oficialilor departe de viața reală”, potrivit protestatarilor care au semnat o petiție în acest sens.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 225


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți